2009. október 9., péntek

PTC oldalakról általában

A gyakorlatban a munka annyiból áll, hogy bejelentkezel PTC oldalnál regisztrált fiókodba, majd végignézed az aznapi hirdetéseket. A hirdetések általában a "surf ads", "view ads" vagy "View Advertisements" menüpontok alatt találhatóak. Mindig mikor megnyitsz egy hirdetést, meg kell várnod, hogy leteljen a megszabott idő, ami általában 30 másodperc, majd miután ez letelt a PTC oldal jóváírja a pénzt az egyenlegedhez és bezárhatod az oldalt. A hirdetést nem muszáj elolvasnod, közben mást is böngészhetsz, a lényeg, hogy meg legyen nyitva amíg letelik a megszabott idő. Ez azért fontos, mert így egyszerre több PTC oldalon is kattintgathatod a hirdetéseket, ezáltal hamarabb is végzel velük. A hirdetéseket a nap bármely szakában megnézheted, de naponta csak egyszer.

Minden PTC oldalnál van egy minimum kifizetés (általában 2 dollár), amikor ez az összeg összegyűlt az egyenlegeden, akkor kérheted, hogy fizessenek ki. A kifizetés legtöbbször Paypal vagy Alertpay számlára történik. Ha nem tudod mi ez akkor olvasd el a Paypal című bejegyzést.

Minden PTC oldalnál működik a meghívás (referral) és ez a LEGFONTOSABB ebben az egész üzletben. Ha meghívsz valakit, akkor jutalékot kapsz az általa megnézett hirdetések árából. A jutalék nagysága elég magas szokott lenni, a legtöbb oldalnál 50%, de tagságtól függően akár 200%-ig is felmehet. Tehát mindössze két meghívottal is már megduplázhatod a keresetedet!!
Ezt a jutalékot nem a meghívottad keresetéből vonják le, hanem a hirdetés árából részesedsz nagyobb mértékben. A PTC oldalak a jutalékot belekalkulálják az áraikba.
A meghívás nagyon egyszerűen történik, nem kell semmi komplikált dologra gondolni. Mikor regisztrálsz egy PTC oldalon kapsz egy ajánló linket és bannereket, ha valaki erről a linkről vagy bannerről lép az oldalra és regisztrál, akkor ő a te meghívottad lesz! Ezt a linket/bannert szabadon ingyen használhatod.

Aki nem akar meghívottakat keresni az tud bérelni is, a PTC oldalak bérbe adják azokat akik meghívó nélkül regisztráltak az oldalon. Erről bővebben olvashatsz a Referral szerzés bejegyzésemben.

Pont ezért, hogy van ez a meghívás, minden PTC oldal csak 1 regisztrációt engedélyez háztartásonként, tehát egy számítógépről csak egyszer regisztrálhatsz! Ha ezt megszeged felszólítás nélkül törölnek és elveszíted a megkeresett pénzedet is!

Minden PTC oldalon lehetőség van a nagyobb profit eléréséhez a tagságodat fejleszteni, ez pesrze pénzbe kerül, de sok előnnyel jár. Például több és értékesebb hirdetés és magasabb referral jutalék. A prémium tagság mellé legtöbbször 100% jutalék párosul, de mint mondtam tagságtól függően ez felmehet akár 200%-ig is. Ha van 10-15 meghívottad (referral) mindenképpen megéri befektetni, ha az oldal megbízható (általában a legolcsóbb tagság egy évre, olyan 60-90 dollár).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése