2009. október 9., péntek

PTC oldalak

AyuWage


Jelenleg ez az egyik legjobb PTC oldal, közel 3 éve működik és a PTC investigation is a "Legit" oldalak között tartja számon. Meghívottak nélkül 20 és 40 cent közötti összegeket lehet összekattintgatni vele egy nap, de a PTC mellett kínálnak más fizetett feladatokat is, amelyeket ha teljesítesz, akkor jóval többet is megkereshetsz (igaz azok sokkal időigényesebbek és nem árt ha tudsz angolul). A meghívottaid (referral) után 10% jutalék üti a markod, de ha nem tudsz senkit se meghívni, akkor tudsz bérelni is őket másoktól az AyuWage referral piacán. Kifizetést 5 dollártól kérhetsz Paypal / Payza / Liberty Reserve számlák valamelyikére. Ha nincsenek meghívottaid és csak a PTC feladatokkal foglalkozol akkor is maximum 1 hónap alatt összegyűlik ez az összeg. Amit még érdemes tudni, hogy a rendszer mindent kreditekben számol, de mindig ki van írva, hogy mennyi dollárnak felel meg. Regisztrációnál az email címhez a PayPal / Payza azonosítódat add meg, mert pénzkikéréskor az itt megadott címre küldik a kifizetést.

Pénzkeresés

A PTC hirdetéseket és minden egyéb pénzes feladatokat a START EARNING menüpont alatt találod. Itt választhatsz 6 féle pénzkereseti lehetőség közül. A PTC vagyis a kattintgatásos munkák az első két lehetőségnél állnak rendelkezésre, a View Sites és a Regular Sites. Itt láthatod az alábbi képen, bekarikáztam őket.


Az elsőnél a View Sites feladatoknál csak annyi a dolgod, hogy megnézed a hirdetett oldalakat . Rákattintasz a linkre, ekkor új ablakban megnyílik egy fehér oldal ahol 1-2 másodperc után aktiválódik az oldal linkje, amire rákattintva nyílik majd meg az oldal ahol el kell töltened egy kis időt, majd  bezárhatod. A bal oldali linkeknél 20 másodpercet kell eltöltened az oldalakon, míg a jobb oldali linkeknél 2-3 másodperc után már bezárhatod őket. Figyelj oda, hogy a bal oldali linkeknél várd ki a 20 másodpercet mert különben figyelmeztetést fogsz kapni és 3 figyelmeztetés után bannolni fognak az oldalról. Ha netán begyűjtenél 1-2 figyelmeztetést akkor sem kell aggódni mert általában 24 óra után érvényüket vesztik. Az alábbi képen láthatod a hirdetéseket amiről beszéltem.


A Regular Sites feladatoknál minden linknél 10 másodpercet kell eltöltened az oldalakon, de a megtekintésükön kívül még rá is kell kattintanod egy hirdetésre (Browse Focused Site) vagy egy tetszőleges linkre (Browse Standard Site). Ezekből a feladatokból nem szokott olyan sok lenni, de viszont sokkal többet érnek mint a View Sites feladatok.

A látható hirdetések miután elfogytak vagy azonnal vagy néhány perccel később ad újakat mindaddig amíg el nem fogynak. Egy hirdetést 1 nap csak egyszer lehet megnézni és a megtekintéstől számított 24 óra elteltével lesz ismét aktív, ezért ha már nagyon késői órákra tolódtak át a hirdetések frissítései, akkor érdemes 1 napot kihagyni és legközelebb minél korábban kezdeni a kattintgatást. Érdemes napjában többször is felnézni az oldalra. Ha gondolod letöltheted az Ayuwage Toolbar-t is, ami mindig kijelzi ha van új hirdetés. Ha megtetszett és szeretnél regisztrálni, akkor kattintsa az alábbi bannerre (új ablakban fog megnyílni).

AyuWage Services - Get Paid to Visits Sites and Complete Surveys

Kifizetési bizonylataim:


4 megjegyzés:

Szilvi írta...

Igen, szerintem is nagyon jók az ilyen oldalak. Hasonló PTC lehetőség a Mobilpont is. Itt is hirdetések olvasásáról van szó, de van amit telefonra küldenek vagy e-mailre, ami bármikor megnyitható, és beállítható, milyen téma érdekli az embert, és arról küldenek többet. Ha érdekel, itt található hozzá a link:
http://www.mobilpont.hu/user/register?affiliate=287370

Névtelen írta...

Szia!
Az onbux-ról szeretnék kérdezni, ha napi 4 link akkor a $2 mennyi időn belül jöhet össze?
Esetleg Click Monster-ről tudsz valamit? Pozitív-negatív dolgot? Érdemes-e azzal foglalkozni?
Köszi előre is!

MonthenGroup írta...

Sziasztok,

ha legfrissebb információk érdekelnek a ptc oldalak világáról, akkor nézd meg ezt:
http://monthen.org

CrowE88 írta...

Sziasztok!Szeretnék bemutatni nektek egy igen jó PTC család tagjait:
Pici ifo róluk:napi 9-13hírdetés. Klikkenként fél cent. A linkek:
http://madptc.com/register.php?r=crowe88
És
http://insaneptc.com/register.php?r=crowe88

Megjegyzés küldése