2009. október 9., péntek

Referral szerzés

Mint azt már egy korábbi cikkemben leírtam (PTC oldalakról általában), a megívás a legfontosabb ebben az egész PTC oldalakkal történő pénzkeresésben. Mindössze két meghívottal meg tudod duplázni a keresetedet. Tudom talán sokakat elriaszt, hogy embereket kell hajkurászni, de higgy nekem ez közel sem olyan nehéz mint gondolnád. Miért? Abba gondolj bele, hogy nap mint nap nő az internet felhasználók száma és szinte mindenki pénzt akar keresni a neten.. Mindenki!! Viszont csak nagyon kevesen fogják a saját pénzüket befektetni/kockáztatni valami internetes üzletben vagy tőzsdén. És a PTC nem igényel anyagi befektetést, totál ingyenes!! Ez hatalmas előny. Neked mindössze annyi a dolgod, hogy a PTC oldaltól kapott bannert / linket hirdeted fórumokon, weboldaladon stb.

A legegyszerűbb módszer ha fórumokon hirdetsz, a legtöbb fórumon van is erre lehetőség, csak arra figyelj, hogy csak ott hirdess ahol ez megengedett. Ha van több időd érdemes csinálni egy weblapot mint én is, ma már van sok szolgáltatás amivel akkor is tudsz saját weboldalt, ha semmit nem értesz a weboldal szerkesztéshez. Ha van egy weboldalad akkor azt tudod hirdetni Traffic Exchange (forgalom cserélő) oldalakon, ezek olyan oldalak, ahol mások hirdetéseit , honlapjait kell megnézned és ezért látogatókat irányíthatsz a Te oldaladra, teljesen ingyen. Ez persze időigényes, de ez is egy módszer. Ilyen Traffic Exchange az Easyhits4U. Ha van már van weboldalad azt beregisztrálhatod linktárakba, vagy hirdetheted apróhirdető oldalakon is, van sok pénzkereséssel foglalkozó linktár, toplista ezekbe mindbe regisztráld be. Ha már nagyban nyomod, akkor akár PTC oldalakon is hirdethetsz.

A legtöbb PTC oldalon lehet referrált bérelni, azokat az embereket akik meghívó nélkül regisztráltak, a PTC oldalak bérbe adják. Akinek nincs kedve meghívottakat hajkurászni és/vagy még több pénzt szeretne keresni, ez egy remek lehetőség. Sokan csinálják, hogy vesznek valamilyen tagságot és bérelnek több száz, esetenként akár ezer referral-t is. A PTC oldalak nem garantálják, hogy a bérelt ref minden nap megnézi a hirdetéseit, így ha nagyon peches valaki lehetséges, hogy nem jön jól ki a bérléssel. Ilyen esetben le lehet cserélni a refet, persze ez is pénzbe kerül, de úgy ahogy kifoghat valaki egy olyat aki nem kattint, ugyanennyi erővel kifoghat pl egy tagsággal rendelkezőt is, aki viszont napi 10-et is, tehát sokszorosát fogja visszahozni az árának.

Fontos!! A referral bérlést főleg prémium tagsággal rendelkezőknek ajánlom, mert ők a 100%-át vagy még többet (tagságtól függ) keresnek a meghívottak kattintásai után!! Jelenleg Neobux a legmegbízhatóbb oldal. Más oldalaknál fennáll a lehetőség, hogy az oldal csődbe megy. Illetve sok oldal nem valódi embereket ad bérbe, hanem botokat (program) és mint egy nyerő gépnél be vannak állítva, hogy mennyi profitot termelhetnek. Sajnos néha jól lehúzzák az embert.... Mielőtt bérlésre adod a fejed, informálódj az oldalról, ha máshol nem, akkor legalább a PTC oldalnak a fórumán. Kérdezősködj, hogy másoknak milyen tapasztalataik vannak, meg nézd meg a statisztikáikat.

Most pedig következzenek a PTC oldalak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése